AnalytiikkaÄly: Opintopolku palvelupolkuna – analytiikan näkökulmia 18.8.2020

AnalytiikkaÄly-hanke järjestää webinaarin:

Opintopolku palvelupolkuna – analytiikan näkökulmia
18.8.2020 klo 13-14

Millaisia kehitysmahdollisuuksia voimme tunnistaa, kun tarkastelemme opiskelijan opintopolkua palvelupolkuna? Esityksessä avataan palvelumuotoilun perusteiden ja menetelmien kautta ihmislähtöistä lähestymistä oppimisanalytiikkaan. Opiskelijan palvelupolun tunnistamisen kautta oppimisanalytiikan hyödyt voidaan kohdentaa opintoihin oikea-aikaisesti ja tuottaa näin opiskelijalle konkreettista hyötyä opintojen edistämiseen. Palvelumuotoilun ja oppimisanalytiikan kautta voimme hahmottaa opintopolun kokonaisuutena ja tarjota opiskelijalle palveluarvoa kohdennetusti.

Lisätietoja >>

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close