Analytiikka arvioinnin ja laaja-alaisten taitojen opettamisen tukena

Miten laaja-alaisia taitoja opetetaan vaihtuvissa opetustilanteissa ja miten ne karttuvat? Miten näitä taitoja arvioidaan? Entä miten analytiikka kytkeytyy osaksi arviointimenetelmiä?

Analytiikka arvioinnin ja laaja-alaisten taitojen opettamisen tukena on Opetushallituksen rahoittama opettajien täydennyskoulutus. Koulutus tarjoaa opettajille monipuolisia työtapoja hyödyntää analytiikkaa taitojen opettamisen tukena nyt ja tulevaisuudessa. Koulutus on suunnattu perusopetuksen sekä lukio- ja ammatillisen koulutuksen opettajille. Koulutus toteutetaan vuosina 2020-2021.

Koulutuksessa syvennytään opetussuunnitelman taitotavoitteisiin, arviointiin, mitattavuuteen sekä näiden tietojen analysointiin. Koulutus antaa valmiuksia kehittää oppimisanalytiikan työvälineiden käyttöä myös itsenäisesti yhä muuttuvissa ja laajenevissa oppimisympäristöissä, samalla tukien OPH:n uusien arviointiperiaatteiden käyttöönottoa.

Koulutuksen myötä opit käyttämään oppimisanalytiikkaa hyödyntäviä taitojen arviointimenetelmiä sekä sähköisiä ympäristöjä hyödyntäviä työkaluja arvioinnin toteuttamiseen. Koulutuksen jälkeen sinulla on tieto ja taito siitä, miten voit arvioida taitoja osana oppiaineita. Ymmärrät myös oppimisanalytiikan mahdollisuudet ja rajoitteet ja kykenet hyödyntämään sitä opetuksessa.

Kouluttajina toimivat Suomen eOppimiskeskus ry:n, Qridin, Turun yliopiston sekä IslaCat Edun asiantuntijat. Kouluttajat ovat oppimisympäristöjen, verkko-opetuksen ja -pedagogiikan, verkostotyön, osallistamisen, sisällöntuotannon sekä osaamisen kehittämisen pitkäaikaisia kehittäjiä ja kouluttajia.

Lisätietoja koulutuksesta >>

Tutustu myös näihin

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close