Learning analytics with learning and analytics: advancing student agency analytics

KM, FM Ville Heilalan koulutusteknologian väitöskirja: Learning Analytics with Learning and Analytics: Advancing Student Agency Analytics

Pedagogisesti mielekkään, tutkimukseen perustuvan ja eettiset näkökulmat huomioon ottavan oppimisanalytiikan avulla on mahdollista edistää haluamiamme arvoja ja tukea oppimistavoitteita. Oppimisanalytiikan kehittämisessä ja soveltamisessa on kuitenkin tärkeää yhdistää sekä oppimistieteiden että laskennallisten tieteiden tietoa ja osaamista. Tässä väitöskirjassa kehitetään opiskelijan toimijuusanalytiikkaa, joka hyödyntää sekä oppimisanalytiikan menetelmiä että laskennallista psykometriikkaa.

http://urn.fi/URN:ISBN:978-951-39-9121-0

Lisätietoja

Advertisement
Kategoriat VäitöskirjatAvainsanat
%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close